Om siderne

mkuv.dk finder du præsentationer, opgaver og forløb jeg bruger og selv laver til min undervisning. Siden er lavet ud fra et ønske om at dele de ting jeg laver til min undervisning og lette elevernes adgang til disse. Og da jeg alligevel bruger programmer som Landslide og Pandoc til at lave præsentationer med, er det nemt at lægge dem på nettet via hjemmeside-programmet Pelican.


Præsentationer/browserunderstøttelse

Mine præsentationer afvikles direkte i browseren. Jeg tester selv præsentationerne igennem Chromium, Arora og Firefox. Internet Explorer (8) og Safari kan have problemer med at afvikle præsentationerne. Elevopgaverne (PDF aflæses korrekt af Internet Explorer og Safari, så disse kan uden videre gives til elever. Men for at få det fulde udbytte af min side, så gives endnu en god grund til at bruge Free Software.


Rettigheder

Opgaver og hvad der ellers ligger af materiale på siden, er skabt af mig selv og er udgivet under en Creative Commons Navngivelse 4.0 International licens. Besøg for at se en kopi af licensen. Det vil sige, at du er meget velkommen til at bruge, redigere og kopiere som du selv ønsker af det materiale du finder her siden. Den eneste klausul er, at du skal give mig kredit ved at indsætte fx. følgende afsnit i dit materiale:

Afsnittet/Indholdet er fra mkuv.dk, © 2019 Mikkel Kristiansen. Afsnittet/indholdet er udgivet under en Creative Commons Navngivelse 4.0 International licens. Besøg http://creativecommons.org/licenses/by/4.0 at se en kopi af licensen.

Der udover forpligtiger du dig til, selv til, at den del du bruger af mit materiale, skal udgives under den samme licens. Læs mere om Creative Commons.

Hvis jeg ikke selv har lavet undervisningsmaterialet/indholdet på siden, som f.eks billeder, vil det fremgå under hvilken licens der så gælder og hvorfra indholdet er fundet. Hvis du er tvivl om noget, hvad angår ophavsret eller om andet hvad angår indhold på siden, så kontakt mig gerne.


Kontakt


Wikipedia

De fleste af mine billeder og tekniske informationer finder jeg på Wikipedia. Som alle andre steder, man leder efter viden, skal man være på vagt i forhold til det man læser på Wikipedia. Men som kilde til billeder og viden tilgængeligt på internettet, er der ingen andre steder der kommer på niveau med Wikipedia, så overvej at donere til Wikipedia.

Flattr this


Støt

Støt FSF

Debian